O nas

Lepo pozdravljeni na našem spletnem portalu!

Smo skupina prehranskih strokovnjakov, ki si je zastavila cilj, da z nasveti pomaga ljudem, ki želijo izgubiti odvečne kilograme. Zagovarjamo zdravo hujšanje, s katerim se ne škodi telesu, hkrati pa je takšen način hujšanja tudi daleč najbolj učinkovit.

Marsikje na internetu lahko zasledimo nestrokovne prispevke o hitrem hujšanju, žal pa se ljudje ne zavedajo, da si s tem lahko povzročijo veliko, včasih tudi nepopravljivo škodo. Poleg tega gre pri hitri obliki izgube telesne teže največkrat za neučinkovito metodo, ki po končanem hujšanju kmalu povrne izgubljene kilograme. Običajno žal tudi dodatne.

Na spletnem portalu Hujsanje.si objavljamo prispevke, tako ali drugače povezane s hujšanjem, dietami, prehranjevalnimi navadami, gibanjem in zdravim načinom življenja. Naš cilj je širjenje zavedanja, da sta zdrava prehrana in redna telesna aktivnost izjemnega pomena za zdravje in splošno dobro počutje.

Prepričani smo, da vam bodo naši prispevki pomagali pri odpravljanju odvečnih kilogramov, pa tudi pri kakovosti življenja nasploh. Seveda pa nam ni potrebno razlagati, da se v primeru dlje trajajočega slabega počutja posvetujte z osebnim zdravnikom.

Želimo vam uspešno hujšanje!

Ekipa portala Hujsanje.si